Aperitiefbieren

APERITIEFBIER

Gulden Delle – 8%

De Gulden Delle is een aperitiefbier op basis van vlierbloesemsiroop. De vlierbloesem wordt zelf geplukt door de brouwer, die er ook zelf siroop van maakt.

Gulden Delle Brut – 8%

Door een langere rijping krijgt de BRUT zijn typisch uitgesproken karakter waardoor enig zoetheid die nog aanwezig is in de Gulden Delle verdwijnt.

Ferme Framboos – 8%

De Ferme Framboos is een heerlijk Rosé aperitiefbier. Het frambozensap dat gebruikt wordt voor de productie van dit bier, is afkomstig van een kleine teler van klein fruit die op milieuvriendelijke wijze overheerlijke vruchten produceert, waaronder frambozen.

Malheur Biére Brut “World Classic”- 11%

Is een exclusief rijk bier gebotteld en tot driemaal toe hergist in de fles. Malheur is er namelijk in geslaagd een procedé te ontwikkelen waarbij de gist verzameld wordt in de flessenhals. Die gist wordt bevroren en met het dégorgement weer verwijderd. Het resultaat is een verfijnd en sprankelend bier met een pittige schuimkraag en een elegante nasmaak. Het is sterk maar zijdezacht, met een pittige afdronk, zeer aromatisch, omfloerste perzik en rozen, abrikoos, vanille, sinaasappel, citroenschil, sterk gebonden en rustig ingehouden.

Malheur Cuvée Royale – 9%

Het is een blond en sprankelend bier, gerijpt en gebotteld á la mèthode originale met rémuage en dégorgement.